Logo

Baggrund for valg af mit logo med de tre syvtakkede stjerner:

Da jeg til tider har fået nogle bemærkninger for mit valg af logo med de 3 syvtakkede stjerner, er jeg efterhånden blevet ”motiveret” for at orientere om dette.

Da jeg i 1994 skulle stifte mit eget firma, følte jeg, at jeg også skulle have et logo. Helst et logo med noget af symbol værdi til min egen person og virke. Et gammel ”våbenmærke”, som min mor tegnede til mig i femårsalderen i forbindelse med nogle lege (altså i ca. 1952), dukkede pludselig frem i erindringen. De tre syvtakkede stjerner skulle symboliserede de tre syvtaller der fremkommer i min fødselsdato den 7.7.1947.

For at indramme de tre syvtakkede stjerner fandt jeg så på, at indtegne dem i en firkant som er proportioneret efter det ”Gyldne snit”. De afrundede hjørner er så en yderligere finurlighed der symboliserer, at jeg ikke ser så firkantet på tilværelsen, samt at jeg har en hang til at løse opgaver på en for alle parter tilfredsstillende og reel måde.

At der så kan udledes en hel masse andre gode symbolikker ud af den syvtakkede stjerne, samt af tallet 3 (tre stjerner), og endvidere af tallet 4 (de fire hjørner i det gyldne snit), er så en sidegevinst.

For at fortsætte i symbolikkens verden, var det passende at vælge farven blå, som baggrund for de tre hvide stjerner. Den blå farve symboliserer blandt andet, seriøsitet og pålidelighed og har altid været en ”Royal” farve.